Skip to main content

Tack för din bokning!

SOULtime SQ

Trevligt att du vill komma!

SOULtime SQDu är en av många som bokat plats på Teaterestaurangen den 26 april för att avnjuta SoulTime Landskrona. I det här utskicket får du svar på flera frågor. De viktigaste är:

  • Det blir kvällsmat på Teaterrestaurangen. Den MÅSTE förbokas av ditt sällskap senast på söndag. Det finns tre alternativ att välja bland.
  • Teaterrestaurangen har rättigheter för vin och öl.
  • SoulTime 26:e april är fullbokat. Eventuella avbokningar måste meddelas omgående
    personer på kölistan kan kallas.
  • Betalar gör ni på plats i Teaterrestaurangen. Observera att det är endast kort som gäller!

26 APRIL: NÄSTA SOULTIME

Första kvällen med SoulTime i Teaterrestaurangen sista onsdagen i april! Allt blir likadant fast inget är sig likt! Exempelvis ska maten som kommer från externa aktörer förbeställas!

Teaterrestaurangen är annorlunda inredd än krogar. Små mysiga runda bord som står nära, nära. Det påminner mer om ett café. Maten läggs upp anpassad för begränsad plats på borden. Självservering så man hämtar mat och dryck -och betalar- vid en liten bardisk.

En liten upphöjd scen (nåja, någon decimeter) för musikerna, ljus och ljud som det anstår en teater. Musiken är som vanligt soulinspirerad och musikerna är som alltid taggade, skickliga och lekfulla! Så med musiken i centrum blir allt som det brukar!

THE MEMORY LANE

Musiken presenteras denna gång av The Memory Lane, ett band med rötter i södra Skåne. De är flitigt anlitade i hela södra Sverige på fester, shower, företagsevent, konserter och privata evenemang. Bandet består av fyra erfarna musiker: JOAKIM MELLBERG gitarr/sång, PER KNAGG bas/sång, TRULS HALLIN keyboards/sång och MATTIAS SAMULSSON trummor.

FULLBOKAT

SoulTime den 26 april är helt fullbokat! Trycket är översvallande stort. Det betyder att det blir aningen snävt och att ni kan få dela bord med nya bekantskaper. Dessutom är det extra viktigt att ni avbokar platser ni eventuellt inte behöver så fort som möjligt. De platserna ni inte behöver gör någon på vår kölista väldigt glad!

FÖRBOKA KVÄLLSMATEN

De maträtter som kommer från externa leverantörer MÅSTE förbeställas några dagar innan, senast söndag 23 april. Svara skyndsamt till boka@soultime.nu så ni inte glömmer det! De som inte förbeställer kan bara välja lasagne på plats den 26:e. Du som bokat för flera måste alltså kontakta ditt sällskap och fråga vad de vill äta.

vi erbjuder följande på SoulTime den 26 april:
KVÄLLSMAT TILL MUSIKEN  
Soulmusik + Varmrökt lax med potatissallad (från Stefan Pålsson AB) 150 kr
Soulmusik + Tre danskinspirerade smörrebröd (från Solenis) 150 kr
Soulmusik + Husets vegetariska lasagne med sallad 150 kr
DESSERT OCH ANNAT GOTT  
Kladdkaka med vispgrädde   35 kr
Mjuk kaka/muffins   25 kr
Vatten, läsk, te eller kaffe   25 kr
ÖL OCH VIN  
Vin på flaska (Riddle Creek – rött eller vitt, per glas)   70 kr
Flasköl (flera sorter, 33 cl)   50 kr
Alkoholfri öl   40 kr

BOKNING OCH BETALNING

Ni som bokat via Per eller via vår webbplats betalar på plats. På sikt kommer det att bli möjligt att förboka och betala samtidigt. 

Observera att det är ENDAST kortbetalning som gäller.

KOMMANDE SOULTIME

Nästa gång blir som alltid sista onsdagen i månaden, den 31 maj. Efter det blir det sommaruppehåll och så drar vi igång igen 30 augusti och kör fyra gånger fram till november. Sedan är det jul!

Frågor på något? Mejla info@soultime.nu och undra!