SoulTime - beyonce.soul - UTSÅLT!

Beyonce-sep-2019

Landskronasonen Marcus Heier bryter sitt hektiska musikliv i London för att komma hem och spela på SoulTime. Med sig tar han Phoebe Katis, engelsk sångerska, låtskrivare och musiker med en imponerande raketkarriär. Tillsammans med SoulTime-musikerna kommer de att leverera sina Beyoncé-favoriter låtar plus lite av Phoebes egna.

SoulTimes främsta tillskyndare, Pinge Persson, lyssnar på mycket musik, inte minst musik som är aktuell och därför intressant. I det lyssnandet har han följt en ung, begåvad brittisk tjej med hjärtat i modern soul och jazz, Phoebe Katis. I en video med henne kände han igen trummisen i låten, Marcus Heier från Häljarp! Så steget till att höra av sig till Marcus, som Pinge känner sedan tidigare, var inte särskilt långt!
Det har nu lett till att de båda, Marcus och Phoebe som visar sig vara ett par, kommer till SoulTime i september! Marcus tycker det blir kul att spela på hemmaplan och Phoebe följer väldigt gärna med! Ett unikt tillfälle att höra soul med Beyoncé-stuk från en mycket spännande artist! Dessutom får vi ett axplock av hennes egna låtar.

Phoebe Katis

är en brittisk musiker, songwriter och hett eftertraktad sångerska. Hon har skrivit och framfört titellåten i filmen Kajaki, turnerat med Cory Wong (amerikansk funkgitarrist från bland annat Wolfpek) i flera länder och har själv varit bokad på välkända spelplatser såväl i London som övriga Storbritannien, Irland och även i USA.

I april 2019 släpptes hennes första album, Honesty, producerad av Cory Wong och i somras avslutade hon en månadslång promotionturné för albumet i Skottland. Hon turnerar även med showen Carole King Story samt ett 007 Voices of Bond program.

https://phoebekatismusic.com/ >

Marcus

Marcus Heier

är multiinstrumentalist och kompositör men framför allt är han trummis.

Han är nyexaminerad Master of Jazz, performance/composing and arranging från Royal Academy of Music i London där han bor numera.

Efter turnéer i hela världen med nedslag i Los Angeles, London, Beijing, Abu Dhabi, Seoul och många andra städer har han skapat sig en bred erfarenhetsbas. Han har gjort hundratals gig bara i Asien och alldeles nyligen avslutat en turné i Skottland med Phoebe.

Trots ett fullspäckat liv tar han sig tid att komma hem för ett gig på SoulTime.

Och att han är bördig från Häljarp kittlar oss landskroniter lite extra!

https://marcusheier.weebly.com/ >

Precis som vanligt kommer även våra fantastiska inhouse Soultime-musiker att delta, P-O Nilsson på klaviatur och Patrick Ohlson Öhlander på gitarr. På bas återkommer Maciej Szymczynski.

hallstrom sep 2019 smlVarje gång har vi också en rookie, en lovande ung och talangfull artist. Fast den här gången blir det dubbelt upp! Två systrar, Klara och Tilda Hallström, tretton och elva år gamla. De är redan aktiva i musikkretsar och bor i Borstahusen.

Biljetter finns bokningsbara via tickster.com. Tänk på att SoulTime var utsålt hela våren så boka i tid!


Biljett HÄR! >  

Patrick Ohlson Ölander, P-O Nilsson, Maciej Szymczynski, Marcus Heier, Phoebe Katis, Tilda Hallström, Klara Hallström